Turussa kunnostetaan säännöllisesti vesijohtoverkostoa. Lisäksi silloin tällöin saattaa esiintyä yksittäisiä alueellisia äkillisiä vesikatkoksia. Tämän vuoksi olemme ottaneet käyttöömme uuden tekstiviestijärjestelmän häiriötiedottamisen tueksi.

Lähetämme vastaisuudessa järjestelmän kautta tietoa Turun Vesihuollon toimintaan liittyvistä suunnitelluista ja äkillisistä vesikatkoksista, sekä muista asiakkaan kannalta merkittävistä häiriöistä verkostossamme. Järjestelmää ei käytetä markkinointitarkoituksiin, eikä järjestelmässä olevia tietoja myydä tai luovuteta eteenpäin.

Viesti lähetetään alueen asukkaille, joiden puhelinnumero on rekisteröity kyseiseen osoitteeseen. Mikäli puhelinliittymäsi on tavallinen liittymä, joka löytyy esim. numerotiedustelusta, sinun ei tarvitse lisätä numeroasi järjestelmään.

Jos liittymäsi on rekisteröity muuhun osoitteeseen (esim. työpuhelin), olet kieltänyt operaattoriasi luovuttamasta osoitettasi, tai liittymäsi on salainen tai prepaid, viesti ei sinua valitettavasti tavoita.

Mikäli haluat vastaanottaa häiriötiedotteita tekstiviestillä salaiseen numeroon tai muuhun kuin puhelinliittymääsi kytkettyyn osoitteeseen, toimi näin:
1. Kirjaudu osoitteeseen: http://turku.ums-asiakasportaali.fi/
2. Tilaa PIN-koodi syöttämällä puhelinnumerosi tai sähköpostisi sivun alaosan kenttään.
3. Jää tälle sivulle. Sivun alalaitaan ilmestyy kenttä, johon pääset saamasi PIN-koodin syöttämään.
4. Kirjaudu palveluun.
5. Lisää numerosi ja osoitteesi palveluun. Järjestelmään syötetty osoite tulee olla kiinteistökohtainen. Se ei tunne rappu- tai huoneistokohtaisia osoitteita. HUOM! Syötä järjestelmään osoite muodossa 4 Eerikinkatu (ilman rappu- tai asuntonumeroa ja kadun numero ennen kadun nimeä).

Kirjautumalla asiakasportaaliin voit kotiosoitteen lisäksi tilata palvelun koskemaan esimerkiksi työpaikan tai omaisen osoitetta. Asiakasportaalin kautta voit myös päivittää tietojasi tai poistaa tietosi järjestelmästämme.

Häiriötiedotepalvelu on asiakkaille maksuton. Palvelun kautta tulleisiin viesteihin ei voi vastata. Mikäli haluat ottaa meihin yhteyttä, löydät yhteystietoja täältä.

Jos et halua enää vastaanottaa viestejä, lähetä pyyntö tekstiviestikiellosta ja nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi osoitteeseen asiakaspalvelu@turunvesihuolto.fi.

Häiriötiedotejärjestelmän rekisteriseloste