Tunnistat vesihuoltolaisen monesta ulkoisesta merkistä. Lue lisää, niin voit olla varma, että olet tekemisissä oikean organisaatioon kuuluvan henkilön kanssa.

Me vesihuoltolaiset tulemme työmaalle valkoisilla pakettiautoillamme, jonka kyljessä komeilee suuri logomme. Ajoneuvomme takana lukee myös kookkain kirjaimin ”Turun Vesihuolto Oy”, joten jo heti ajoneuvo kertoo vesihuollon ammattilaisen tulosta.

Työvaatteisiimme on merkitty selkäpuolelle logomme sekä työvaatteissamme hihan kohdalla säilytämme henkilökorttia, jossa jokaisella vesihuoltolaisella on oma veronumeronsa.

Kun seuraavan kerran vaikka vesimittarin tarkastaja tulisi ovellesi, varmista, että häneltä löytyvät nämä tunnusmerkit. Jos olet silti epävarma siitä, onko henkilö oikealla asialla, voit varmistaa asian soittamalla asiakaspalveluumme, puh. 02 263 32292.

Henkilöstömme sopii aina vesimittareiden vaihtokäynnit etukäteen, mutta joskus jos jotain yllättävää tapahtuu, vaikkapa putkirikko, emme välttämättä ehdi ilmoittamaan tarkkaa tuloaikaa.