VMH Kalibro Oy on Turun Vesihuolto Oy:n yhteistyökumppani. Vaihtoja tehdään laajemmin kuin Vasaramäessä, toisin kuin kirjeessä lukee. Vaihtoja tehdään Nummen, Kohmon, Kuralan ja Itäharjun kaupunginosissa.

Vesimittareita vaihdetaan Nummen, Kuralan, Itäharjun ja Kohmon ja Vasaramäen alueella. Vaihdettavia mittareita urakassa on yhteensä noin 500 kpl ja vaihtotyön suorittaa Turun Vesihuolto Oy:n yhteistyökumppani VMH Kalibro Oy. Asiakkaille joita vaihto koskee, on lähetetty kirjeet aiheesta.

HUOM! Kirjeessä lukee virheellisesti Vasaramäen alue, mutta vaihdot tehdään laajemmalti.

Työt aloitetaan Elokuun 2018 aikana. Töitä tehdään maanantaista sunnuntaihin painottuen iltapäivään ja iltaan klo 21 saakka. Mittarin vaihtotyöhön kuluu aikaa noin 30 minuuttia. Normaalista vaihtotyöstä ei aiheudu asukkaille kustannuksia. VMH Kalibro Oy:n vesimittarin vaihtajalla on kuvallinen henkilökortti ja huoltoauton kyljessä on yläreunassa näkyvä Kalibro-logo.

Turun Vesihuolto Oy:n yleisten toimitusehtojen kohdan 11.3 mukaan yhtiön edustajalla on oikeus päästä kiinteistölle mittaria vaihtamaan. Asiakkaita pyydetään järjestämään mittarinvaihtajalle esteetön pääsy vesimittarin luokse. Mikäli vesimittari on sijoitettu kiintokalusteisiin, tulee mahdolliset suojalevyt tai kaapiston ovet irrottaa etukäteen vaihtotyön nopeuttamiseksi.

Omakotitalossa mittari sijaitsee yleensä rakennuksen sisällä, johon asentajan täytyy päästä sitä vaihtamaan. Kalibron asentajat kiertävät alueella ja jos asukasta ei tavoiteta, jättää asentaja postilaatikkoon yhteydenottopyynnön asennusajan varaamista. Pyydämme asiakkailta joustavuutta, jotta asennustyö päästään tekemään sovitussa aikataulussa. Voitte myös etukäteen itse varata vesimittarin vaihtoajan suoraan Kalibron asentajilta, puhelinnumerot alla.

Turun Vesihuolto Oy:n yleiset toimitusehdot edellyttävät, että kiinteistön omistaja tai haltija pitää kiinteistön vesihuoltolaitteiston sellaisessa kunnossa, että vesimittarin vaihto on mahdollista suorittaa ongelmitta. Vesimittarille tuleva putkisto, mittariventtiili ja mittarilta lähtevä putkisto on kiinteistön omistajan omaisuutta ja hänen ylläpitovastuullaan. Jos mittarinvaihdon yhteydessä kiinteistön vesihuoltolaitteistossa ilmenee ongelmia, ne ovat kiinteistön omistajan kustannuksella korjattava.

Vesivahinkoriskin välttämiseksi kannattaa kiinteistön haltijan varmistaa, ettei mittarinvaihdon yhteydessä eikä sen jälkeen kiinteistön vesihuoltolaitteissa ilmene vuotoa. Pyydämme teitä tarkkailemaan mittaria ja siihen liittyvää putkistoa vaihdon jälkeen.

Jos huomaatte vuotoa tai vesitippoja, ottakaa yhteyttä mittarin vaihtaneeseen asentajaan tai Turun Vesihuollon mittariosastolle ma–to klo 7–8.30 (ja 14-15.15), pe klo 7-9.30
p. 0500 829 619

Turun Vesihuolto Oy pahoittelee mittarinvaihdosta aiheutuvaa häiriötä.