Töihin Turun Vesihuoltoon

Avoimet työpaikat

Etsimme kehitysinsinööriä mielenkiintoiseen ja monipuoliseen tehtävään, jossa vaaditaan vahvaa IT-asiantuntemusta. 

Kehitysinsinöörinä toimit apuna ja tukena koko organisaatiolle. Työhösi kuuluu sujuvan ja monikanavaisen asiakaspalvelun tekninen kehittäminen ja mahdollistaminen yhdessä asiakaspalvelun ja viestinnän kanssa. Työskentelet yhteyshenkilönä esim. Turun kaupungin IT-osastolle. Kehitysinsinöörin yksi tärkeimmistä projekteista on jatkaa jo aloitetun vesihuoltoverkoston kaukovalvontajärjestelmän kehittämistä. Työ on Suomen mittakaavassa edistyksellistä, ja työn tuloksia on mahdollista päästä esittelemään niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin esimerkiksi vesihuollon ja tekniikan alan julkaisuissa ja seminaareissa.

Roolissasi pääset viemään Turun Vesihuollon toimintoja entistä digitaalisempaan ja nykyaikaisempaan suuntaan, minkä vuoksi sinulla tulee olla hyvät tieto- ja viestintätekniikan taidot. Odotamme, että olet innovatiivinen, idearikas ja aloitteellinen. Koska sidosryhmätyöskentely on työssäsi suuressa roolissa, toivomme sinulta myös hyviä vuorovaikutustaitoja. Persoona onkin työkokemustaustaa tärkeämpi.

Toivomme tehtävään soveltuvaa korkeakoulutusta tieto- ja viestintätekniikasta esim. insinööri tai diplomi-insinööri. Lisäksi esimerkiksi PHP-osaaminen/koodaustaidot, Azure-ympäristön ja tiedonsiirron ymmärtäminen ovat tehtävässä eduksi. Myös muu korkeakoulututkinto voi tulla kyseeseen, mikäli sinulla on muuta kautta hankittua vahvaa IT-asiantuntemusta. Huomioimme myös korkeakoulusta valmistumisen kynnyksellä olevat potentiaaliset hakijat, jolloin myös lopputyön tekeminen työtehtävän puitteissa olisi mahdollista. 

Tarjoamme sinulle vakaan ja suhdannevaihteluiltaan tasaisen toimialan, joka on yhteiskunnan toimivuuden kannalta merkittävä. Työyhteisömme on monimuotoinen, jossa jokaisen osaaminen ja persoona pääsevät esille. Meillä pääset tehtävistä riippumatta kehittymään ja kehittämään. Työhyvinvointikyselyjen perusteella henkilökuntamme arvostaa mahdollisuutta vaikuttaa työaikoihinsa (etätyö). 

Työt alkavat sopimuksen mukaan, heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työaika kokoaikainen.

Kaipaatko lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista? Keskustelen kanssasi ilomielin! Ole yhteydessä: Anu Grekula, puh. 0400 270 940 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi keskiviikkona 1.9. klo 13-14 ja maanantaina 6.9. klo 15-16 välisenä aikana.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 9.9.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat.

 

Harjoittelu-, kesätyö- ja opinnäytepaikat

Ilmoitamme avoimista harjoittelu- ja kesätyöpaikoista alueen oppilaitoksiin. Voit tiedustella näistä oppilaitokseltasi tai sähköpostitse: toimisto [at] turunvesihuolto.fi. 

Tarjoamme myös gradu- ja opinnäytetöiden toimeksiantoja.