Töihin Turun Vesihuoltoon

Avoimet työpaikat

Etsimme kehitysinsinööriä mielenkiintoiseen ja monipuoliseen tehtävään, jossa vaaditaan vahvaa IT-asiantuntemusta. 

Kehitysinsinöörinä toimit apuna ja tukena koko organisaatiolle. Työhösi kuuluu sujuvan ja monikanavaisen asiakaspalvelun tekninen kehittäminen ja mahdollistaminen yhdessä asiakaspalvelun ja viestinnän kanssa. Työskentelet yhteyshenkilönä esim. Turun kaupungin IT-osastolle. 

Roolissasi pääset viemään Turun Vesihuollon toimintoja entistä digitaalisempaan ja nykyaikaisempaan suuntaan, minkä vuoksi sinulla tulee olla hyvät tieto- ja viestintätekniikan taidot. Odotamme, että olet innovatiivinen, idearikas ja aloitteellinen. Koska sidosryhmätyöskentely on työssäsi suuressa roolissa, toivomme sinulta myös hyviä vuorovaikutustaitoja. Persoona onkin työkokemustaustaa tärkeämpi.

Toivomme tehtävään soveltuvaa korkeakoulutusta tieto- ja viestintätekniikasta esim. insinööri tai diplomi-insinööri. Myös muu korkeakoulututkinto voi tulla kyseeseen, mikäli sinulla on muuta kautta hankittua vahvaa IT-asiantuntemusta. Esimerkiksi PHP-osaaminen/koodaustaidot, Azure-ympäristön ja tiedonsiirron ymmärtäminen ovat tehtävässä eduksi. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan, heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työaika kokoaikainen.

Kaipaatko lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista? Ole yhteydessä: Helinä Lehto, puh.  050 513 5157 tai helina.lehto@eilakaisla.fi

Lähetä tehtävään räätälöity hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.8. mennessä verkkosivulla https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat.

 

Harjoittelu-, kesätyö- ja opinnäytepaikat

Ilmoitamme avoimista harjoittelu- ja kesätyöpaikoista alueen oppilaitoksiin. Voit tiedustella näistä oppilaitokseltasi tai sähköpostitse: toimisto [at] turunvesihuolto.fi. 

Tarjoamme myös gradu- ja opinnäytetöiden toimeksiantoja.