Turun Vesihuollon verkkopalveluiden saavutettavuusseloste on nyt luettavissa sivuillamme.

Laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta koskee myös vesi- ja energia-alan palveluntarjoajia. Näiden alojen verkkopalvelujen on oltava saavutettavia 1.1.2021 mennessä.

Turun Vesihuollon verkkopalvelun saavutettavuus on melko hyvällä tolalla, mutta saavutettavuusmuokkaukset ovat vielä kesken. Pyrimme muokkaamaan verkkopalvelumme saavutettavaksi 1.1.2021 mennessä.

Turun Vesihuollon verkkopalvelua koskeva saavutettavuusseloste löytyy sivun alalaidasta sekä tämän linkin kautta: Saavutettavuusseloste, Turun Vesihuolto Oy

Osa saavutettavuuskorjauksista tehdään keskitetysti turku.fi-palvelun korjausten yhteydessä. Turku.fi -verkkopalvelun yhteinen saavutettavuusseloste ja saavutettavuuskorjausten aikataulu löytyvät Turun kaupungin verkkosivuilta.

Haluamme tarjota mahdollisimman monelle mahdollisuuden vierailla ja asioida vaivattomasti verkkopalveluissamme. Noudatamme saavutettavuusvaatimuksia, jotka perustuvat Web Content Accessibility Guidelines 2.1 -ohjeistuksen tasojen A ja AA kriteereihin. Tutustu WCAG-kriteereihin täällä (saavutettavuusvaatimukset.fi)