Vesijohtoverkoston kunnostustyöt aiheuttavat suunniteltuja vesikatkoksia. Lisäksi silloin tällöin saattaa esiintyä alueellisia äkillisiä vesikatkoksia. Saat tiedon alueesi vesikatkoksista nopeiten tekstiviestinä puhelimeesi.

Lähetämme järjestelmän kautta tietoa Turun Vesihuollon toimintaan liittyvistä suunnitelluista ja äkillisistä vesikatkoksista sekä muista asiakkaan kannalta merkittävistä häiriöistä verkostossamme. Järjestelmää ei käytetä markkinointitarkoituksiin, eikä järjestelmässä olevia tietoja myydä tai luovuteta eteenpäin.

Viesti lähetetään alueen asukkaille, joiden puhelinnumero on rekisteröity kyseiseen osoitteeseen. Mikäli puhelinliittymäsi on tavallinen liittymä, joka löytyy esim. numerotiedustelusta, sinun ei tarvitse lisätä numeroasi järjestelmään.

Jos liittymäsi on rekisteröity muuhun osoitteeseen (esim. työpuhelin), olet kieltänyt operaattoriasi luovuttamasta osoitettasi, tai liittymäsi on salainen tai prepaid, viesti ei sinua valitettavasti tavoita. Voit kuitenkin ottaa häiriöistä ilmoittavat tekstiviestit käyttöön noudattamalla seuraavia ohjeita.

Näin saat käyttöösi tekstiviesti-ilmoitukset vesikatkoksista:

1. Kirjaudu osoitteeseen: http://turku.ums-asiakasportaali.fi/
2. Syötä puhelinnumerosi tai sähköpostisi sivulle ja paina "Lähetä PIN-koodi". Saat PIN-koodin tekstiviestinä tai sähköpostina. Jätä verkkosivu auki.
3. Syötä saamasi PIN-koodi sivulle ja paina "Kirjaudu sisään".
4. Lisää puhelinnumerosi ja osoitteesi palveluun. HUOM! Kirjoita kadunnimi ja talonumero omiin kenttiinsä. Älä kirjoita rapun tai asunnon numeroa. Paina "Etsi osoite" ja valitse osoite hakutuloksista. Paina "Jatka".

Nyt puhelinnumerosi on rekisteröity palveluun.

Voit tilata myös työpaikan tai omaisesi häiriötiedotteet kirjautumalla asiakasportaaliin. Asiakasportaalin kautta voit päivittää tietojasi tai poistaa tietosi järjestelmästä.

Häiriötiedotepalvelu on asiakkaille maksuton. Palvelun kautta tulleisiin viesteihin ei voi vastata. Löydät Turun Vesihuollon yhteystiedot täältä.

Jos et halua enää vastaanottaa viestejä, lähetä pyyntö tekstiviestikiellosta ja nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi osoitteeseen asiakaspalvelu@turunvesihuolto.fi.

Häiriötiedotejärjestelmän rekisteriseloste