Asiakaspalvelupisteemme Logomossa suljetaan toistaiseksi Varsinais-Suomen kiihtyneen koronavirustilanteen vuoksi. Palvelemme asiakkaitamme edelleen sähköpostilla ja puhelimitse ma–to klo 9–12.

Turun Vesihuollon asiakaspalvelupiste Logomossa on toistaiseksi suljettu asiakkailta ma 7.12.2020 alkaen. Näin vältämme altistamasta asiakkaitamme ja henkilöstöämme koronavirustartunnoille.

Koronavirustartunnat ovat lisääntyneet Turussa ja Varsinais-Suomessa. Varsinais-Suomen koronakoordinaatioryhmä antoi 1.12.2020 suosituksen, jonka mukaan sisätiloissa saa kokoontua enintään 10 henkilöä kerrallaan. Suosituksista voi lukea lisää täältä. (vshhp.fi)

Pyydämme asiakkaita olemaan meihin yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Voimme halutessasi sopia myös etätapaamisen Microsoft Teams -videokokouksena.

Tarvittaessa voimme sopia täysin oireettomien asiakkaidemme kanssa yksityisen tapaamisen Logomon toimistollamme. Tällöin henkilökuntamme käyttää aina kasvomaskia ja noudattaa hyvää käsihygieniaa. Suosittelemme myös asiakkaille kasvomaskin käyttöä sekä käsien desinfiointia ennen yksityistapaamista.

Katso asiakaspalvelun yhteystiedot täältä.