Muutto ja omistajan vaihtuminen

Lataa tästä

Sopimuksensiirtolomake

Muutto ja omistajan vaihtuminen

Kun myyt kiinteistön tai siirrät sen toiselle henkilölle (omistajanvaihtotapahtuma), muista siirtää myös Vesihuollon kanssa solmittu liittymis- ja käyttösopimus uudelle omistajalle.

Toimi näin:

  • Lataa ja täytä ínfoboksista löytyvä sopimuksensiirtolomake
  • Toimita meille kopio kauppakirjasta, siirtokirjasta tai perinnönjakokirjasta. Huom! Vain kyseistä kiinteistöä koskeva omistuksen siirto eli uuden omistajan tiedot sekä allekirjoitukset tulee näkyä.

Toimita dokumentit asiakaspalveluumme postitse, sähköpostitse (laskutus [at] turunvesihuolto.fi) tai toimistollemme Logomon tiloihin (Byrå, tila 181) osoitteessa Junakatu 9. (Huom! Toimiston aukioloajoissa on muutoksia koronatartuntojen torjumisen vuoksi. Katso aukioloajat täältä.) Laskutamme edellistä omistajaa lomakkeelle merkattuun loppulukemaan asti ja uutta omistajaa siitä eteenpäin.

Vuokralaiset

Kun olet vuokraamassa omakotitaloa tai paritaloa, selvitä vuokranantajalta, kumpi hoitaa vesilaskut. Mikäli laskut hoitaa vuokralainen, tulee vuokranantajan ilmoittaa vaihdoksesta ja samalla toimittaa kopio vuokrasopimuksesta. Jos vuokralainen vastaa vesilaskuista, tulee hänen ilmoittaa vesimittarin loppulukema pois muuttaessaan ja osoite loppulaskulle.

Kuolinpesät

Kun perintö on jaettu, uusi omistaja toimittaa kopion perinnönjakokirjasta.