Nuori nainen kesällä

Kesäharjoittelupaikkoja Turun Vesihuolto Oy:ssä

30.01.2024

Turun Vesihuolto Oy:n verkostot-yksikössä on tarjolla kaksi harjoittelupaikkaa kesäksi 2024:

  • jätevesipumppaamojen kunnossa- ja ylläpitotehtävät; 1 paikka
  • vesijohtoverkostojen rakentaminen; 1 paikka

 

Harjoittelupaikkamme on tarkoitettu yhdyskuntatekniikan rakennusmestari- ja insinööriopiskelijoille. Harjoittelu alkaa sopimuksen mukaan ja kestää 3–4 kk. Harjoittelu on palkallista.

Mikäli olet ahkera, tunnollinen ja yhteistyökykyinen, meillä on mahdollisuus työllistää sinut myös tulevina harjoittelujaksoinasi valmistumiseesi saakka.

Hakuaika on 30.1. – 20.2.2024. Valituksi tulleille henkilöille ilmoitetaan viimeistään maaliskuun aikana.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja cv sähköpostilla osoitteeseen:

  • jätevesipumppaamojen kunnossapito:

tomi.kallio@turunvesihuolto.fi

  • vesijohtoverkostojen rakentaminen:

otso.liski@turunvesihuolto.fi

Kerro hakemuksessasi myös omat yhteystietosi, työkokemuksesi, mahdolliset atk-taitosi (YTCAD tms.) sekä mihin yllä olevista tehtävistä haet. Jätevesipumppaamojen kunnossapidon harjoittelijan tehtävässä B-ajokortti on välttämätön.

Opiskelija, vastaa kyselyymme!

Opiskelijat ovat Turun Vesihuollon viestinnän tärkeä kohderyhmä, jotta voimme turvata toiminnan jatkuvuuden ja osaavan henkilöstön saatavuuden.

Teemme yhteistyötä oppilaitoksien kanssa esimerkiksi järjestämällä opiskelijavierailuja toimistolle ja vesihuoltotyömaille, tiedottamalla kesäharjoittelupaikoista somessa ja verkkosivuilla sekä kertomalla opinnäytetyöohjaamisen mahdollisuudesta.

Nyt pyydämme palautetta viestintämme tueksi: missä onnistuimme ja missä voisimme kehittyä? Kyselyn kautta voit halutessasi jättää yhteystietosi, jos haluat lisätietoa vierailuista, avoimista työ- ja harjoittelupaikoista tai olet kiinnostunut Turun Vesihuollosta opinnäytetyön ohjaajana.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 2-3 minuuttia. Vastausaikaa on 29.2.2024 asti.

Pääset kyselyyn linkistä:
https://link.webropol.com/s/tvhopiskelijakysely