Muutto ja omistajan vaihtuminen

Kun myyt kiinteistön tai siirrät sen toiselle henkilölle (omistajanvaihtotapahtuma), muista siirtää myös Vesihuollon kanssa solmittu liittymis- ja käyttösopimus uudelle omistajalle.

Olen myymässä tai ostamassa asuntoa, miten vesisopimus siirretään?

1. Lataa ja täytä sopimuksensiirtolomake. Suosittelemme, että nykyinen omistaja ja uusi omistaja täyttävät lomakkeen ja tarkistavat yhdessä hallinnan vaihtumispäivän tai muuttopäivän vesimittarilukeman. Laskutamme edellistä omistajaa vedenkulutuksesta lomakkeelle merkittyyn loppulukemaan asti ja muuttokuukaudelta peritään osittainen perusmaksu. Uuden omistajan vedenkulutus laskutetaan ilmoitetusta loppulukemasta eteenpäin ja perusmaksu hallinnan vaihtumispäivästä alkaen. Uusi omistaja allekirjoittaa lomakkeen.

 

2. Toimita meille kopio kauppakirjasta, siirtokirjasta tai perinnönjakokirjasta.

 

3. Toimita dokumentit asiakaspalveluumme postitse, sähköpostitse osoitteeseen laskutus [at] turunvesihuolto.fi tai toimistollemme Logomoon.

Vuokraan asuntoani

Sopimuksensiirtolomake-2022Vuokralainen ei ole sopimussuhteessa Turun Vesihuollon kanssa, joten hän ei ole vastuussa vesimaksujen maksamisesta. Vesilaskut lähetetään aina omistajalle.

Laskutus- tai yhteystietoni muuttuvat

Sopimuksensiirtolomake-2022Ilmoita muuttuneet yhteystietosi kirjautumalla Vesitiliin tai sähköpostitse asiakaspalveluumme: laskutus [at] turunvesihuolto.fi.

Kuolinpesät

Kun perintö on jaettu, uusi omistaja toimittaa kopion perinnönjakokirjasta Turun Vesihuollolle postitse, sähköpostitse (laskutus [at] turunvesihuolto.fi) tai toimistollemme Logomoon.