Työtilauslomake

Tutustu näihin ohjeisiin ennen työn tilaamista Vesihuollolta:

 

1. Varmista, että suunnitelma on hyväksytty rakennusvalvonnassa ja siinä on vaadittavat rakennusvalvonnan ja/tai Vesihuollon leimat.

 

Näissä tapauksissa tarvitaan aina rakennusvalvonnan hyväksymä suunnitelma:

  • Uudiskohteet ja kohteet, joissa on rakennuslupa tai toimenpidelupa avoinna
  • Taloyhtiöiden tonttijohtojen saneeraukset

 

Omakotitalon tonttijohtojen saneeraus ei yleensä vaadi suunnitelmaa, mikäli vesijohto ja vesimittari tulevat samaan paikkaan. Kuitenkin, jos omakotitaloon tehdään liittymä hulevesiverkostoon esim. tonttijohtojen saneerauksen yhteydessä tai erillisenä työnä, tarvitaan Vesihuollon ja kaupungin hyväksymä suunnitelma!

 

Turun Vesihuollon teknisestä neuvonnasta voit kysyä lisää suunnitelmista ja niiden hyväksymisestä: p. 02 263 32293, ma–to klo 9–12, tekninen [at] turunvesihuolto.fi

Lue lisää rakennusluvista: Rakennusvalvonta (turku.fi)

 

2. Varmista, että kohteelle on kaivulupa, mikäli tarvitset sellaisen. Kaivuluvan hakeminen (turku.fi)

 

3. Vesihuollon liittymis- ja käyttösopimuksen on oltava voimassa ennen työn tilaamista. Tee liittymissopimus myös väliaikaisissa liittymissä (esim. työmaaparakit)  Vesihuollon kanssa ennen työn tilaamista. Tutustu täältä ohjeisiin väliaikaisesta vesihuollosta. (turunvesihuolto.fi)

 

4. Muistathan tarkistaa, että liittymismaksu on maksettu ennen vesimittarin tilaamista.

 

5. Täyttämällä lomakkeen hyväksyt, että käytämme tietojasi työtilauksesi käsittelyyn. Lue lisää tietosuojastamme: Turun Vesihuollon tietosuoja

 

Varmistathan yllä olevat kohdat ennen kuin täytät työtilauslomakkeen.

 

 

Kun lomake on täytetty ja lähetetty, tilaa työ puhelimitse numerosta 0500 829 619 (ma–to klo 7.00–8.30 ja 14.00–15.15, pe klo 7.00–9.30). Ilmoita työstä mahdollisesti aiheutuva vesikatko alueen asukkaille, kun työstä on sovittu Turun Vesihuollon kanssa.