Töihin Turun Vesihuoltoon

Ilmoitamme avoimista työpaikoista tällä sivulla ja Turun Vesihuollon LinkedInissä. Ilmoitamme avoimista harjoittelu- ja kesätyöpaikoista myös alueen oppilaitoksiin.
Seuraa Vesihuoltoa Linkedinissä

Avoimet työpaikat

Haemme joukkoomme vesihuoltoinsinööriä!

Täydennämme osaavaa joukkoamme hakemalla vakituiseen työsuhteeseen vesihuoltoinsinööriä. Vesihuoltoinsinöörin vastuualueella on vesijohto- ja viemäriverkostojen suunnitteluun ja rakennuttamiseen liittyvät tehtävät. Tehtävään valitulla tulee olla valmius mahdolliseen määrävälein toistuvaan varallaoloon sekä lisäksi satunnaisiin ylitöihin.

 

Edellytämme hakijalta työtehtäviin soveltuvaa insinöörin tutkintoa. Rakennus- ja yhdyskuntatekniikan koulutusohjelman tutkinto sekä aiempi kokemus vesi- ja viemäriverkostojen suunnitteluohjelmien hallinnasta luetaan eduksesi. Tehtävän palkka määräytyy AVAINTES:n mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

 

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työn vakaalta ja yhteiskunnan toimivuuden kannalta merkittävältä toimialalta. Lähityöpisteesi sijaitsee Turun Halisissa. Hyvinvointisi on meille tärkeää ja tarjoamme hyvät liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedut sekä monipuolista ja virkistävää tyhy-toimintaa.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa vesihuoltopäällikkö Petri Elo puh.050 313 2508 tai vesihuoltoinsinööri Tuomas Jalonen puh. 040 702 1944.

 

Haku on päättynyt ja vesihuoltoinsinöörin tehtävä täytetty. Kiitos hakemuksista!

 

Tietosuojaselosteemme löydät nettisivuiltamme:

http://www.turunvesihuolto.fi/turun-vesihuolto-oy-tietosuoja

Harjoittelu-, kesätyö- ja opinnäytepaikat

Kesäharjoittelijoiden haku v. 2023 on päättynyt. Kiitos hakijoille!

Ilmoitamme avoimista harjoittelu- ja kesätyöpaikoista myös alueen oppilaitoksiin. Voit tiedustella näistä oppilaitokseltasi tai sähköpostitse: toimisto [at] turunvesihuolto.fi.

Tarjoamme myös gradu- ja opinnäytetöiden toimeksiantoja.

Tutustu vesihuoltolaisiin!

Millaisia vesihuoltolaisten työpäivät ovat? Kurkkaa linkistä!
Vesihuoltolaiset