Töihin Turun Vesihuoltoon

Ilmoitamme avoimista työpaikoista tällä sivulla ja Turun Vesihuollon LinkedInissä. Ilmoitamme avoimista harjoittelu- ja kesätyöpaikoista myös alueen oppilaitoksiin.
Seuraa Vesihuoltoa Linkedinissä

Avoimet työpaikat

Vesihuoltomestari/-insinöörin haku 6.12.2023

 

Etsimme vesihuoltomestaria tai vesihuoltoinsinööriä kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työnteko tapahtuu toimistolla sekä työmailla ympäri Turkua. Aloitus on sopimuksen mukaan.

 

Vesihuoltomestarina/vesihuoltoinsinöörinä pääset tekemään monipuolista työtä niin työnjohtotehtävissä kuin kehittämistehtävissä. Työtehtäviisi kuuluvat tilaustöiden ja vesimittarien vaihtoon liittyvät työnjohtotehtävät sekä näihin liittyvä asiakaspalvelu. Olet tärkeässä roolissa yhtiön prosessien ja työkalujen kehittämisessä. Teet tiivistä yhteistyötä eri tiimien kanssa ja pääset kehittämään muun muassa asiakaspalvelun laatua, tiedon dokumentointia ja tiedonkulkua sekä automaatiota.

 

Toivomme sinulta kokemusta vesihuoltoalalta sekä maarakentamisen tuntemusta. Sinulla on teknisen alan korkeakoulututkinto tai muu soveltuva koulutus. Sinulla on hyvät IT-taidot ja eduksi katsotaan kokemus asiakastieto- ja laskutusjärjestelmistä, karttajärjestelmistä sekä digitaalisista asiakaspalveluratkaisuista.  Hallitset suomen kielen sekä sinulla on perustaidot englannin kielestä ja ruotsin kielestä. Olet palvelualtis, huolellinen ja sinulla on hyvät ongelmanratkaisutaidot. Tunnistat asiakkaiden tarpeita ja tulet helposti toimeen muiden kanssa. Ennen kaikkea toivomme, että olet innokas oppimaan jatkuvasti uutta ja kehittämään yhtiön prosesseja. Ajokortti on työssä välttämätön.

 

Turun Vesihuolto Oy tarjoaa sinulle loistavan tilaisuuden työskennellä monipuolisten ja mielenkiintoisten tehtävien parissa sekä kehittää taitojasi. Pääset työskentelemään vakaalla ja yhteiskunnan toimivuuden kannalta merkittävällä toimialalla. Turun Vesihuolto Oy tarjoaa sinulle liikunta- ja työmatkaedun. Työpaikka on savuton.

 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 6.12.2023 linkin kautta: Vesihuoltomestari/Vesihuoltoinsinööri, Turun Vesihuolto Oy | TalentAdore


Lisätietoa tehtävästä ja hakuprosessista antaa mielellään Eilakaislan HR-konsultti Hanna Kekkonen +358504314017, etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Soittoajat 28.11. klo 13–14 ja 29.11. klo 9–10.

Harjoittelu-, kesätyö- ja opinnäytepaikat

Kesäharjoittelijoiden haku v. 2023 on päättynyt. Kiitos hakijoille!

Ilmoitamme avoimista harjoittelu- ja kesätyöpaikoista myös alueen oppilaitoksiin. Voit tiedustella näistä oppilaitokseltasi tai sähköpostitse: toimisto [at] turunvesihuolto.fi.

Tarjoamme myös gradu- ja opinnäytetöiden toimeksiantoja.

Tutustu vesihuoltolaisiin!

Millaisia vesihuoltolaisten työpäivät ovat? Kurkkaa linkistä!
Vesihuoltolaiset