0G7A5316

Turun päivää vietetään Vesilaitosmuseolla 17.9.2023

06.09.2023

Turun Vesilaitosmuseossa on avoimet ovet ja pihassa makkaranpaistoa klo 10-15. Lisäksi Vesilaitosmuseon ja Kakolanmäen jätevedenpuhdistamon välillä ilmainen bussikuljetus. Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin, tervetuloa!

Turun päivää vietetään Vesilaitosmuseolla 17.9.2023. Vesilaitosmuseon pihassa on makkaragrilli, josta tarjoillaan 100 ensimmäiselle kävijälle evästä, myös kasvisvaihtoehto tarjolla. Museoon on avoimet ovet ja museon oppaat ovat paikalla klo 10-15.

Museon pienimmät vieraat voivat kokeilla esineiden etsintäpeliä ja vähän isommat QR-koodeilla pelattavaa museon mysteerin selvittämistä!

Museovierailun yhteydessä kannattaa myös hyödyntää ilmainen, tunnin välein lähtevä bussikuljetus Vesilaitosmuseolta Kakolanmäen jätevedenpuhdistamolle (Sofiankatu 14). Jätevedenpuhdistamolla pääset jännittävälle maanalaiselle kierrokselle mukavasti Jokke Jokijunan kyydissä! Kierros kestää n. 15 min. Katso bussiaikataulut tästä. (PDF)

Aurajoen vastarannalla opastuskeskus Myllärintalolla ja Halistenkosken ympäristössä on myös luvassa koko perheen ohjelmaa ulkoilua ja kulttuuria yhdistäen. Lisäksi Myllärintalon kahvila on auki. Lue lisää Aurajokisäätiön Turun päivän ohjelmasta tästä.

Katso koostevideo Turun päivän v. 2019 tapahtumasta Kakolanmäen jätevedenpuhdistamolla: